Kontakt

Partizánska 30/36
Veľký Meder
PSČ: 93201

Tel.: 00421/905/642363
Tel.: 00421/907/752087
E-mail: forro@unigroup.sk

Apartmány Forró

- Apartmán
- do 10 EUR


Apartmány FORRO ponúkajú ubytovanie vo Veľkom Mederi, vo viacerých samostatných domoch na uliciach Polovnícka a Rybárska.



Apartmány na Polovníckej ulici ponúkajú tri samostatné domy. Každý z apartmánov má vlastný vchod, kompletne vybavenú kuchyňu, káblovú televíziu, socialne zariadenie. Parkovanie je možné bezplatne vo dvore. Záhradný gril. /možnosť zakúpenia dreva, dreveného uhlia/ . V apartmánoch sú klasické manželské postele a poschodová posteľ. Ponúkame ubytovanie v  2 až 6 postelových apartmánoch.



Apartmány na Rybárskej ulici ponúkajú ubytovanie v 2 samostatných domoch, a 1 apartmán v rodinnom dome na poschodí. Každý z apartmánov má vlastný vchod, kompletne vybavenú kuchyňu, káblovú televíziu, socialne zariadenie. Parkovanie je možné vo dvore bezplatne. Ponúkame tu ubytovanie v 2 až 4 postelových apartmánoch. 



Navyše na Rybárskej ulici ponúkame ubytovanie v 5 posteľovom apartmáne - 1x dvojpostelová a 1x 3 postelová izba, kuchyňa, TV. Kúpeľňa a WC na prízemí prechod cez dvor /5m/ - len pre tento apartmán.



Cena ubytovania v našich apartmánoch je dohodou, pre viac info nás neváhajte kontaktovať buď telefonicky, alebo priamo cez nezáväzný objednávkový formulár na stránke eUbytovanie.sk.
Rezervácia on-line
* Meno a priezvisko:
Telefón:
* E-mail:
* Dátum príchodu: . .
* Dátum odchodu: . .
* Počet osôb:
Text:
Zmeniť obrázok Antispam
* Číslo z obrázku:
* Povinné položky
Zariadenie zatiaľ nikto nehodnotil.

Vaše hodnotenie
* Vaše meno:
* E-mail:
* Hodnotenie:
* Antispam:
Koľko je 2 + 9?