Kontakt

Patince 431
Patince
PSČ: 94639

Tel.: +421357908500
Tel.: +421918886715
E-mail: wellnesspatince@wellnesspatince.sk

Wellness Hotel Patince****, WELLNESS s.r.o.

- Hotel
- 50 až 100 EUR
- nad 100 EUR


Wellness hotel Patince sa nachádza na južnom Slovensku v areáli termálneho kúpaliska Patince (15 km od Komárna, smer Štúrovo).
V hoteli sa nachádza najväčší zážitkový krytý bazén na Slovensku, ktorý je súčasťou bazénového sveta vrátane detského bazéna a kľudového bazéna. V saunovom svete nájdete 4 druhy sáun, ľadový relax, slnečnú lúku, Kneippov kúpeľ a jacuzzi.
Súčasťou komplexu je štvorhviezdičkový hotel. Vychutnajte si ubytovanie v komfortne zariadených dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky (aj detské postieľky), rodinných izbách, nadštandardných Superior a De luxe izbách a luxusných apartmánoch, s celkovou kapacitou 218+32 lôžok.
Okrem toho hotel disponuje moderným kongresovým centrom s kapacitou až 250 miest, vonkajšími bazénmi s atrakciami a detským ihriskom a Marinou Patince, odkiaľ sa organizujú vyhliadkové plavby po Dunaji.
Wellness centrum poskytuje nadštandardnú ponuku relaxačných procedúr vrátane klasických masáží, kúpeľov, zábalov, celotelových kozmetických ošetrení. Hotel ponúka aj 5 druhov thajských masáží, ktoré vykonávajú thajskí terapeuti. 
Rezervácia on-line
* Meno a priezvisko:
Telefón:
* E-mail:
* Dátum príchodu: . .
* Dátum odchodu: . .
* Počet osôb:
Text:
Zmeniť obrázok Antispam
* Číslo z obrázku:
* Povinné položky
Zariadenie zatiaľ nikto nehodnotil.

Vaše hodnotenie
* Vaše meno:
* E-mail:
* Hodnotenie:
* Antispam:
Koľko je 7 + 3?