Kontakt

Malino Brdo c. 3853
Ružomberok
PSČ: 03401

Tel.: +421 907 326242
E-mail: chata.malino.brdo@gmail.com

Chata Malino Brdo

- Chata, chalupa
- do 10 EUR


Chata Malinô Brdo ponúka ubytovanie pre 8 až 10 osôb v malebnom a tichom prostredí Národného parku Ve¾ká Fatra. Objekt je súèasou rekreaènej oblasti Skipark Ružomberok (100 metrov od vleku) a je umiestnený približne 20 minút od ozázy pokoja - Vlkolínca.
Chata Malinô Brdo poskytuje ideálne miesto relaxu v objatí lesa, ïaleko od starostí každodenného života. Vhodná je najmä pre rodiny s detmi, ale na svoje si prídu aj aktívni ¾udia. V susedstve chaty je skalolezecký terén HALINA!!!

INTERIÉR a VYBAVENIE:
Prízemné podlažie je riešené ako jeden priestor, v ktorom sú obsiahnuté: spoloèenská miestnos s krbom, TV, DVD, plne vybavená kuchyòa, jedáleò a chodba. Ïalej sa na tomto podlaží nachádza kúpe¾òa s WC a sprchovacím kútom a špajza. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve spálne, jedna s dvojposte¾ou a prístelkou pre diea a druhá s dvojposte¾ou a 3 poste¾ami. Súèasou objektu je aj lyžiareò.

EXTERIÉR:
Pred vstupom do Chaty Malinô Brdo je otvorená terasa orientovaná na západ smerom k lyžiarskym terénom. Na východnej strane je vo¾ná kultivovaná plocha ústiaca do lesa, na ktorú je prístup dverami z kuchyne. Je tu umiestnený otvorený prírodný gril a priestor pre posedenie pri ohni i šport.
Rezervácia on-line
* Meno a priezvisko:
Telefón:
* E-mail:
* Dátum príchodu: . .
* Dátum odchodu: . .
* Počet osôb:
Text:
Zmeniť obrázok Antispam
* Číslo z obrázku:
* Povinné položky
Zariadenie zatiaľ nikto nehodnotil.

Vaše hodnotenie
* Vaše meno:
* E-mail:
* Hodnotenie:
* Antispam:
Koľko je 2 + 3?