Kontakt

Jana Hálu 282
Važec
PSČ: 03261

Tel.: 421905503215
E-mail: info@vilamedvedica.sk

Vila Medvedica

- Chata, chalupa
- 10 až 20 EUR


Komfortná chalupa Vila Medvedica, v kľudnej obci Važec, Vám počas pobytu poskytne dostatok relaxu a súkromia. Kapacita 15 osôb v 3 samostatných apartmánoch 4 + 1. Každý apartmán má vlastnú kuchynku s chladničkou, kúpeľňu a WC. V priestrannej štýlovej spoločenskej izbe si oddýchnete na pohodlnej sedačke pri krbe s TV resp. DVD. Je aj spoločná kuchyňa s jedálňou, ktorá je plne vybavená s plynovým sporákom, mikrovlnkou, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu.

V chalupe je tiež internet - wifi.

V lete pri peknom počasí vonku využijete dostatok trávnatej plochy na športové hry, prípadne grilovanie. V zimnom období je možnosť skvelej lyžovačky v lyžiarskom stredisku  Jasná, Štrbské Pleso, a mnohých ďalších, aj priamo vo Važci. Športové potreby, lyže, sánky, bicykle sú uskladnené v samostatnom priestore.

Parkovanie je na uzavretom parkovisku priamo pri chalupe. Reštaurácia 500 m, potraviny   300 m. Z chalupy sú možné vychádzky do okolia obce i výlety autom do Vysokých, Nízkych, či Západných Tatier. Priamo v obci sa nachádza aj Važecká jaskyňa. Poloha chalupy je veľmi výhodná pre všetkých, ktorí chcú navštíviť rôzne atrakcie v regióne a zároveň vychutnať tiché prostredie vidieka.


Rezervácia on-line
* Meno a priezvisko:
Telefón:
* E-mail:
* Dátum príchodu: . .
* Dátum odchodu: . .
* Počet osôb:
Text:
Zmeniť obrázok Antispam
* Číslo z obrázku:
* Povinné položky
Zariadenie zatiaľ nikto nehodnotil.

Vaše hodnotenie
* Vaše meno:
* E-mail:
* Hodnotenie:
* Antispam:
Koľko je 9 + 8?