Kontakt

Oščadnica 1530
Čadca
PSČ: 023 01

Tel.: 0904 624 043
Tel.: 0911111530
E-mail: alpinka@alpinka.sk

Rudolf Kučák

- Penzión
- Apartmán
- 10 až 20 EUR


Náš rodinný penzión sa nachádza na Kysuciach v Oščadnici, stredisku cestovného ruchu.
Naše apartmány ponúkajú pre hostí súkromie a pohodlie, nakoľko každý z nich je kvalitne a  vkusne zariadený , čím  uspokojí i náročnejšiu klientelu. Každý apartmán  má vybavený  svoj kuchynský kút / chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná konvica, dvojvarič, nový riad/, FTv s kablovou televíziou, minivežu, vysokorýchlostný bezdrôtový internet WIFI, trezor  a samozrejmosťou je i kúpelňa s WC so samostatným ohrevom teplej vody  a sušičom na vlasy pre každý apartmán.
Pre relax a oddych je pripravená soľná lampa, ktorá  dotvára príjemnú atmosféru bývania.
Takisto Vám môžeme bezplatne zapožičať horské slnko , video a DVD prehrávač.
Penzión má peknú  a útulne zariadenú miestnosť s minibarom, ktorá slúži i ako jedáleň na podávanie domácej stravy -raňajky, večere, alebo polpenzie s kapacitou 20 miest.
Priamo z nej sa dá prejsť do záhrady na zastrešenú terasu s otvoreným krbom, kde nájdete biliard, stolný futbal a profesionálne šípky.
V suteréne penziónika je uzamykateľná  lyžiareň, ktorá slúži v zime na odkladanie lyží a lyžiarok  a v lete na odkladanie bicyklov. Nachádza sa tu i  sušiak na lyžiarky, na ktorom  má  každá lyžiarka samostatné vyhrievanie, takže  budete mať i v zime  nohy v teple.
 
Všetky priestory a okolie penzióna slúžia výhradne len pre ubytovaných hostí a domácich, čím Vám zabezpečíme rodinné prostredie, pokoj a pohodu.
Rezervácia on-line
* Meno a priezvisko:
Telefón:
* E-mail:
* Dátum príchodu: . .
* Dátum odchodu: . .
* Počet osôb:
Text:
Zmeniť obrázok Antispam
* Číslo z obrázku:
* Povinné položky
Zariadenie zatiaľ nikto nehodnotil.

Vaše hodnotenie
* Vaše meno:
* E-mail:
* Hodnotenie:
* Antispam:
Koľko je 5 + 3?