Kontakt

Obchodná 42
Bratislava
PSČ: 811 06

Tel.: +421-2-5273 1206
Tel.: +421-905-794
E-mail: apartmentresidence@chello.sk

Apartment Residence

- Hotel
- Apartmán
- 50 až 100 EUR
- nad 100 EUR


Apartment Residence je hotelové ubytovacie zariadenie poskytujúce komfortné ubytovanie v štyroch izbách a siedmych apartmánoch pri krátkych pracovných cestách či návštevách Bratislavy už od jedného dňa a taktiež pri dlhodobých pracovných pobytoch. 



Apartment Residence má vynikajúcu polohu v centre Bratislavy v prostredí tichého dvora Obchodnej ulice. Izby a apartmány sú vkusne zariadené, na vysokej úrovni, vybavené moderným príslušenstvom ako napr. LCD televízormi pripojenými na viac ako 50 medzinárodných programov či neobmedzené pripojenie na internet s PC. Najmä apartmány sú vhodné na dlhodobejšie pobyty poskytujúc pohodlie spálne a ďalšej miestnosti s praktickou plne vybavenou kuchynkou. Priestory sú nefajčiarske, parkovanie je pre hostí bezplatne. 

Raňajky zdarma v našej novootvorenej kaviarni Cosmei pre našich hostí ubytovaných v izbách. Cena raňajok pre hostí ubytovaných v apartmánoch je 6,50 Eur na osobu. 

Izby sú vybavené manželskou posteľou, dvomi osobitnými posteľami, TV, vysokorýchlostným pripojením na internet zdarma, PC, chladničkou s mraziacim boxom, rýchlovarnou kanvicou, kúpeľňou so sprchovým kútom, sušičom na vlasy, WC. 
Apartmány zahŕňajú manželskú posteľ, dve osobitné postele, TV, vysokorýchlostné pripojenie na internet zdarma, PC, sedačku rozkladaciu na manželskú posteľ, chladničku s mraziacim boxom, sklokeramický varný panel, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, kávovar a kuchynské príslušenstvo (taniere, poháre, šálky, príbory...), kúpeľňu s rohovou vaňou, sprchový kút, sušič na vlasy, WC. Všetky kapacity sú klimatizované. 


Príchody (check-in): 12.00 - 20.30 hod. alebo iný po osobitnej dohode

Odchody (check-out): do 11.00 hod. 


Ako sa knám dostanete:

Z letiska: autobus č. 61 idúci na hlavnú železničnú stanicu, je to konečná zastávka. 

Zo železničnej stanice: električka č.13, vystúpte na zastávke „Vysoká“, pokračujte chôdzou v smere jazdy električky asi 80 metrov, Apartment residence ubytovanie bude po Vašej ľavej strane, číslo Obchodná 42.
Z autobusovej stanice: trolejbus č. 206 alebo 208, vystúpte na zastávke Kolárovo nám., choďte smerom k Obchodnej ulici, pokračujte po Obchodnej ulici asi 80 metrov, Apartment residence ubytovanie bude po Vašej ľavej strane, číslo 42. 


 >> >

Apartment Residence je hotelové zariadenie poskytujúce komfortné ubytovanie v štyroch izbách a siedmich apartmánoch. Má vynikajúcu polohu v centre Bratislavy v prostredí tichého dvora Obchodnej ulice. Izby a apartmány sú vkusne zariadené, na vysokej úrovni vybavené moderným príslušenstvom a bezplatným pripojením na internet s PC. Najmä apartmány sú vhodné na dlhodobejšie pobyty poskytujúc pohodlie spálne a ďalšej miestnosti s praktickou plne vybavenou kuchynkou. Priestory sú nefajčiarske, parkovanie je pre hostí bezplatne.

Izby sú vybavené manželskou posteľou/dvomi osobitným posteľami, TV, vysokorýchlostným pripojením na internet zdarma, PC, chladničkou s mraziacim boxom, rýchlovarnou kanvicou, kúpeľňou so sprchovým kútom, sušičom na vlasy, WC.

Apartmány zahŕňajú manželskú posteľ/dve osobitné postele, , TV, vysokorýchlostné pripojenie na internet zdarma, PC, sedačku rozkladaciu na manželskú posteľ, chladničku s mraziacim boxom, sklokeramický varný panel, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, kávovar a kuchynské príslušenstvo (taniere, poháre, šálky, príbory...), kúpeľňu s rohovou vaňou/sprchový kút, sušič na vlasy, WC. Všetky kapacity sú klimatizované.

Ceny nášho ubytovania sa delia podľa izby a obdobia:

Pri dvojlôžkovej izbe je cena od 80 Eur za osobu na noc do 90 Eur za dve osoby na noc.

Pri apartmáne s jednou spálňou je cena od 90 Eur do 155 Eur.

Pri ubytovaní v apartmáne s dvomi spálňami je cena od 155 Eur za 4 osoby do 210 Eur za 6 osôb.



V cene ubytovania v dvojlôžkovej izbe sú zahrnuté raňajky formou bufetu.

Rezervácia on-line
* Meno a priezvisko:
Telefón:
* E-mail:
* Dátum príchodu: . .
* Dátum odchodu: . .
* Počet osôb:
Text:
Zmeniť obrázok Antispam
* Číslo z obrázku:
* Povinné položky
Zariadenie zatiaľ nikto nehodnotil.

Vaše hodnotenie
* Vaše meno:
* E-mail:
* Hodnotenie:
* Antispam:
Koľko je 2 + 7?