Kontakt

Rekreačná 1485
Bojnice
PSČ: 97201

Tel.: 046 541 29 73
Tel.: 0905315009
E-mail: maxim@maxim-penzion.sk

Penzion Maxim

- Penzión
- 20 až 30 EUR


Rekreačné zariadenie penzión Maxim sa nachádza v malebnom prostredí kúpeľného mestečka Bojnice približne 500 m od Bojnického zámku, nad zoologickou záhradou. Využitie je celoročné, možnosť kúpania v 2 termálnych kúpaliskách, návšteva ZOO, zámku s prehliadkami, vyhliadkové lety, tenisové kurty. Počas zimy je možnosť navštíviť v blízkom okolí lyžiarske strediská s umelým zasnežovaním:  Fačkovské sedlo - 3 lyžiarske vleky, Poruba - 3 lyžiarske vleky, Remata - 3 lyžiarske vleky, Čičmany - 5 lyžiarskych vlekov.

V penzióne Maxim je pri riadení kvality využívaný manažerský systém orientovaný na zákazníka TQM - Total Quality Management. Podieľajú sa na ňom všetci zamestnanci a jeho cieľom je  dosiahnutie dlhodobej spokojnosti s ponúkanými službami.

Penzión Maximkapacitu 48 lôžok. Tvoria ho dve priľahlé budovy. Na prízemí je spoločenská miestnosť s barom a krbom, kde podávame raňajky.

Izby sú renovované a sú to:

 - 6 izieb s kuchynkou (dvojlôžkové a trojlôžkové s minikuchynkou, v ktorej je chladnička, mraznička, varná kanvica, dvojplatničkový sporák na varenie, mikrovlnka)

 - 3  dvojlôžkové izby s prístelkou

 - 2 trojlôžkové izby s prístelkou

 - 2 izby s možnosťou prístelku.

Všetky izby majú sociálne zariadenie a televízory.

Penzión ponúka aj kongresové priestory s kapacitou do 80 osôb na organizovanie školení, firemných osláv, svadieb a spoločenských udalostí. Kongresové priestory sú plne vybavené audiovizuálnym zariadením a WI-FI pripojením na internet.

V penzióne Maxim nájdete 2 terasy, jedáleň s barom a krbom, FTV-SAt, stolný futbal, záhradný gril, ohnisko s príjemným posedením a bezplatné parkovisko. Všetky izby sú vybavené WIFI pripojením.


Rezervácia on-line
* Meno a priezvisko:
Telefón:
* E-mail:
* Dátum príchodu: . .
* Dátum odchodu: . .
* Počet osôb:
Text:
Zmeniť obrázok Antispam
* Číslo z obrázku:
* Povinné položky
Zariadenie zatiaľ nikto nehodnotil.

Vaše hodnotenie
* Vaše meno:
* E-mail:
* Hodnotenie:
* Antispam:
Koľko je 3 + 9?